Dla Pracodawców Dla Kandydatów O Nas Kontakt Oferty Pracy




Aktualności

Klauzula informacyjna

1. Administratorem Danych Osobowych jest UniKadr Biuro Doradztwa Personalnego Consulting s.c. J. Bogutyn-Przybyszewska, K. Przybyszewska z siedzibą w Szczecinie 70-035, ul. Kolumba 86-89, tel. +48 91 488 23 27, mail: biuro@unikadr.pl (zwany dalej: UniKadr).

2. UniKadr przetwarza Twoje dane osobowe zawarte w formularzu aplikacyjnym i/lub w innych dostarczonych dokumentach w celu realizacji procesów rekrutacyjnych i/lub usług doradczych prowadzonych przez UniKadr. Przetwarzanie danych osobowych jest zgodne z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z dnia 24 maja 2018 r., poz.1000), art. 22 §1 kodeksu pracy oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Twoje dane osobowe mogą być udostępnione na rzecz Klientów UniKadr, dla których realizowany jest proces rekrutacyjny i/lub usługa doradcza oraz mogą być przekazane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa.

3. Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez czas trwania określonego lub przyszłych procesów rekrutacyjnych i/lub doradczych prowadzonych przez UniKadr (do 5 lat od momentu pozyskania Twoich danych osobowych) oraz przez czas, aby ewentualnie ustalić, wykonać lub obronić powstałe w tym zakresie roszczenia prawne.

4. Wszystkie nasze działania obejmują podejmowanie decyzji przez ludzi, aczkolwiek Twoje dane osobowe mogą być przetwarzane automatycznie w celu wstępnej selekcji lub dopasowania treści informacji do Twoich preferencji. W przyszłości możemy korzystać z w pełni zautomatyzowanych technologii w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji od początku do końca. We właściwych przypadkach poprosimy Cię o zgodę na podjęcie niektórych lub wszystkich tych działań.

5. W sprawach związanych z Twoimi danymi osobowymi proszę kontaktować się z powołanym przez UniKadr Inspektorem Ochrony Danych poprzez mail: iod@unikadr.pl

6. Masz prawo do dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych oraz do cofnięcia zgody w dowolnym momencie poprzez przesłanie zgłoszenia na adres: iod@unikadr.pl

7. Masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych.

8. Wyrażenie przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne do realizacji procesów rekrutacyjnych i/lub usług doradczych realizowanych przez UniKadr. Brak wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych spowoduje, iż Twoja oferta nie zostanie wzięta pod uwagę przy realizacji procesów rekrutacyjnych i/lub usług doradczych realizowanych przez UniKadr.

UniKadr s.c. Administrator Danych Osobowych





Powrót

www.studio-online.plStrony www szczecin